Nakon što je Daniel Sturridge po deveti put ozlijedio isti mišić zadnje lože, zbog čega neće igrati do kraja godine, u Liverpoolu su odlučili napraviti detaljnu analizu kako bi pronašli uzrok tih ozljeda.


U klubu s Anfielda su u početku za ozljedu krivili režim treninga u engleskoj reprezentaciji, ali nakon što su doznali da je Sturridge već osam puta prije posljednje ozljede imao problem s istim mišićem, shvatili su da problem trebaju potražiti drugdje.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Shvatili smo kako je ovo njegova deveta ozljeda mišića zadnje lože lijeve noge, uključujući i one u prethodnim klubovima. Stoga se čini kako postoji neki dublji uzrok za to. Naš liječnički tim to proučava, a posljednje snimke su pokazale  malo napuknuće vrlo blizu onoga kog prošle ozljede." rekao je Brendan Rodgers.

"Daniel je vrlo razočaran, kao i mi. Veliko je razočaranje biti bez igrača njegove kvalitete. Većina igrača želi igrati i unatoč ozljedi, ali u njegovom slučaju se to dogodilo na treningu, samo je udario loptu i osjetio bol. Nije to bio jak udarac ni bilo što što bi izgledalo toliko ozbiljno." dodao je Rodgers.