Napadač Arsenala Danny Welbeck je uvjeren kako će mu gol koji je postigao u susretu protiv West Bromwich Albiona dati dodatni poticaj da u nastavku sezone bude još bolji i popravi svoj golgeterski učinak.


Engleski reprezentativac nije pronalazio put do protivničke mreže nakon remija rezultatom 2:2 s Hullom, sve do ovog vikenda, kad je glavom na ubačaj Santija Cazorle zabio gol za pobjedu na Hawtornsu.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Bila je to sjajna akcija Santija s lijeve strane. Nakon što je došao do gol-aut linije znao sam otprilike gdje će poslati loptu, tako da sam tajmirao svoje utrčavanje i došao na pravo mjesto. U prethodnim utakmicama sam imao nekoliko udaraca blokiranih na crti i jednostavno stvari nisu išle meni u korist, ali sada sam postigao gol i veselim se postizanju još njih i pomaganju momčadi da pobjeđuje." rekao je Welbeck za arsenal.com.

"To menadžeru daje slatke muke pri izboru igrača, i sada ima puno opcija za igru prema naprijed. Svi znaju da će u svakoj utakmici dati svoj maksimum. Jednom kada dobiju priliku napravit će najviše što mogu. Ima igrača koji su bili na klupi ili nisu uopće bili u momčadi, a koji mogu napraviti vrlo dobar posao za Arsenal." dodao je Welbeck.