Norveško 'čudo od djeteta' Martin Odegaard će nakon što je protekli tjedan proveo trenirajući u Liverpoolovom Melwood trening centru uskoro trenirati i s momčadi londonskog Arsenala, koji je također zainteresiran za mogućnost njegovog dovođenja u svoje redove.


Petnaestogodišnji veznjak norveškog prvoligaša Stromsgodseta, koji je već debitirao i za seniorsku reprezentaciju Norveške, ostavio je dobar dojam na nogometaše Liverpoola, što je novinarima otkrio i Kolo Toure.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Unatoč tome, Odegaard će nastaviti svoju mini turneju po Engleskoj, gdje ga je doveo otac, također bivši nogometaš. Za njega su zainteresirani još neki klubovi, poput Manchester Uniteda, Reala, Ajaxa i Bayerna, a mediji tvrde kako će on na kraju odabrati onaj klub u kojem će imati najbolju priliku za razvoj i što brži ulazak u prvu momčad.

Zaigravši u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo 2016. godine protiv Bugarske, Odegaard je nedavno s 15 godina i 300 dana postao najmlađi nogometaš u povijesti ovih kvalifikacija.