Novi u nizu brojnih ozlijeđenih nogometaša Arsenala je Aaron Ramsey, koji se još nije u potpunosti vratio u stopostotnu formu nakon prošle ozljede, a sad će zbog istegnuća zadnje lože ponovno neko vrijeme biti izvan terena.


Ramsey je sjajnim volejem zapečatio pobjedu protiv Galatasaraya u Ligi prvaka u srijedu navečer, no čini se kako bi to mogao biti i njegov posljednji doprinos momčadi Arsena Wengera ove godine.

"Sinoć smo obavili skeniranje, ali ne znam koliko je teška njegova ozljeda. Šteta, jer je bio vrlo blizu svoje prave forme." rekao je Wenger, čija momčad u subotu na svom terenu dočekuje Newcastle bez Monreala, Koscielnya, Chambersa i Wilsherea, između ostalih.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Što se obrane tiče, imam 24 sata za razmišljanje i pronaći ću neko rješenje. Morat ćemo staviti u momčad nekoga tko gotovo i nema iskustva ili nekoga tko nije navikao igrati na toj poziciji." dodao je Wenger.

Unatoč svim problemima s ozljedama, Wenger je najavio kako neće biti previše aktivan na tržištu igrača u siječnju.

"Ako svi budu zdravi i spremni za igru, nećemo morati uopće kupovati, ali moramo imati u vidu da bi oko Koscielnya i njegovog zdravlja moglo biti upitnika, tako da ćemo vjerojatno morati kupovati. Bit će vrlo malo aktivnosti na tržištu, jer svi veliki klubovi žele zadržati svoje igrače. Bit će kao i obično - tiho u prva tri tjedna, a onda frenetično u posljednja tri ili četiri dana." zaključio je Wenger.