Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers tvrdi kako nema nikakvih sukoba i podjela unutar svlačionice njegove momčadi, unatoč vrlo lošem dosadašnjem dijelu sezone, u kojoj su se očekivali puno bolji rezultati od ostvarenih.


Liverpool sutra gostuje kod Bournemuotha, vodeće momčadi Championshipa, u okviru četvrtfinala Capital One kupa, a prije tog susreta počelo se govoriti o navodnim sukobima među igračima.

Rodgers priznaje kako nakon svega postoji vidljivo nezadovoljstvo među igračima, ali ne i podjele i sukobi među njma.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Naša svlačionica je vrlo snažna. Sretni smo jer imamo kapetana koji je jak lider u svlačionici i to je uvijek bilo od značaja otkako sam ovdje. Priče o sukobima su potpuno neistinite. Naravno da smo nesretni nakon poraza, to su kompetitivni igrači koji su prošle sezone gotovo osvojili ligu i ne mogu biti sretni kad izgube. Naš momčadski duh je vrlo snažan i to ćemo pokazati." rekao je Rodgers na konferenciji za novinare pred sutrašnju utakmicu.

Nastup Marija Balotellija u ovom susretu je pod znakom pitanja, jer i dalje ima problema s preponom, zbog kojih je propustio šest utakmica prije povratka na teren u nedjeljnom derbiju na Old Traffordu. Bivši kapetan Liverpoola Paul Ince ustvrdio je kako Balotellija treba prodati, jer bi on mogao biti faktor razdora u Rodgersovoj momčadi, no on na to odgovara riječima: "U ovom trenutku možete čuti puno mišljenja o Liverpoolu. Paul je netko koga ja poštujem kao sjajnog igrača, a i sam je sada trener, tako da zna koliko pritiska donosi taj posao. Mario je ovdje i moj posao je maksimizirati ono što mogu izvući iz njega, kao što je slučaj i sa svakim drugim igračem."

{adselite}