Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers izjavio je kako je cilj tog kluba za tekuću sezonu i dalje osvajanje jednog trofeja i plasman u Ligu prvaka, odnosno među prva četiri u Premier ligi.


Liverpool je prošle sezone bio nadomak osvajanja svoje prve Premier lige, ali ove sezone su daleko od borbe za sami vrh, trenutno su osmi, a iz Lige prvaka su u povratničkoj sezoni ispali već nakon grupne faze natjecanja.

Ipak, za sada im dobro ide u Capital One kupu, trećem po značaju domaćem natjecanju, ali ždrijeb im je u polufinalu donio teškog protivnika - Chelsea. Ohrabrujuća je činjenica da je momčad u posljednje vrijeme podigla formu i upisala pet pobjeda u šest posljednjih utakmica.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Na današnjoj konferenciji na novinare Rodgers je upitan od strane novinara bi li osvajanje ovog trofeja, a bez plasmana u top četiri smatrao napretkom, no on kaže kako želi oboje.

"Naš objektivni cilj je i dalje osvojiti trofej i kvalificirati se u Ligu prvaka. Osvajanje trofeja bi nam pomoglo u onome što ovdje pokušavamo izgraditi za budućnost. To bi također našim mladim igračima donijelo puno iskustva." rekao je Rodgers.

{adselite}