Tridesetjednogodišnji napadač Manchester Uniteda, Robin van Persie, kojemu aktualni ugovor s tim klubom istječe na kraju sljedeće sezone, priznao je da nema ideju o tome hoće li produžiti ugovor ili ne.


Van Persie je u svojoj debitantskoj sezoni na Old Traffordu postigao trideset golova, ali prošle sezone je imao puno problema s ozljedama, a nakon uspješnog nastupa na prošloljetnom Svjetskom prvenstvu u Brazilu, ni pod vodstvom Louisa van Gaala ne uspijeva ponoviti onakve igre kakve je pružao pod vodstvom Alexa Fergusona.

Na pitanje o tome bi li volio produžiti ugovor s Unitedom, Nizozemac je odgovorio: "To nije na meni. u ovom trenutku znam da ostajem ovdje još osamnaest mjeseci. To je realnost. Ne mogu gledati u budućnost. Ne znam što će se dogoditi nakon toga. Sačekajmo pa ćemo vidjeti."


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Van Persie je za Swissquote priznao kako nije u najboljoj formi ove sezone, no smatra da je za to odgovorna kompletna momčad.

"Jasno je da ne postižemo dovoljno golova, uključujući mene. Svi se osjećamo odgovornima za to. Ja definitivno jesam. Ove godine sam igrao dvadesetak utakmica i postigao osam golova. Nisam zadovoljan time. Želim zabijati više. Učinit ću sve, svaki dan na treninzima i na utakmicama ću nastaviti raditi ono što sam radio i u proteklih deset godina kako bih zabijao golove. To čini tako puno ljudi sretnima, uključujući i mene." rekao je Van Persie.

"Uvjeren sam da ako nastavimo raditi ono što radimo - jer stvaramo puno prilika - i ako napadači iskoriste te prilike, mislim da imamo priliku ponovno zabijati veliki broj golova. Vrlo je tanka linija između postizanja velikog broja golova i samo par njih." zaključio je Van Persie.


{adselite}