Zvijezda Barcelone Neymar tvrdi kako će njegov sunarodnjak Philippe Coutinho vrlo brzo postati jedan od najboljih igrača u engleskoj Premier ligi.


Bivši nogometaš Santosa poznaje Coutinha još iz vremena kad su zajedno igrali za kadetsku reprezentaciju Brazila.

"On može biti zvijezda u Engleskoj. Mislim da će ove sezone svi u Engleskoj vidjeti koliko je on talentiran, a znam da on ima još puno toga za pokazati. Mi smo dobri prijatelji još otkako smo imali po 16 godina. Ne samo da je fantastičan igrač, on je i dobar momak, uvijek je pozitivan i uvijek se šali." rekao je Neymar, koji je danas napunio 23 godine.

Neymar je uvjeren kako Coutinho može donijeti Liverpoolu onu iskru koja je toj momčadi nedostajala nakon odlaska Luisa Suareza na Nou Camp.

"Mislim da, otkako se Luis priključio nama u Barceloni, Liverpool nije imao tog jednog igrača kojem se mogu okrenuti u tim posebnim trenucima. Couto može biti taj igrač za njih, siguran sam. Kad on ima loptu u nogama, može sam napraviti puno toga, a može osigurati i da drugi igrači dođu u situaciju da naprave veliek stvari. On je vrlo poseban igrač."


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Brazilski izbornik Dunga ponovno je pozvao Coutinha u reprezentaciju, nakon što je propustio Svjetsko prvenstvo u svojoj domovini, a Neymar očekuje da on ostvari dugu reprezentativnu karijeru.

"On će igrati važnu ulogu u budućnosti reprezentacije. Naša reprezentacija je vrlo jaka, ali s obzirom na to kako on igra u Liverpoolu, siguran sam da će biti vrlo važan član te momčadi u budućnosti." zaključio je Neymar.


{adselite}