Nogometaš Manchester Uniteda Marcos Rojo kaže kako on i njegovi suigrači nisu odustali od borbe za naslov prvaka ove sezone, iako za Chelseaem zaostaju velikih trinaest bodova, koje danas mogu tek smanjiti na deset.


Dok njegov menadžer Louis van Gaal kaže kako bi on svoj novac stavio na Chelsea, dvadesetčetverogodišnji Argentinac, koji je prošlog ljeta za dvadesetak milijuna eura stigao iz Sportinga, kaže kako je i dalje uvjeren da se United može boriti za naslov prvaka.

"Mislio sam da nam je Chelsea predaleko na ljestvici, ali svi u Unitedu kažu da ih možemo uhvatiti. Nećemo izgubiti nadu. Prvi cilj nam je prestići Manchester City i to nam je veliki izazov." rekao je Rojo pred današnje gostovanje u Londonu kod West Hama.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Imamo bolje šanse za osvajanje FA kupa. Ja sam u dobroj formi i sretan sam s rezultatima koje ostvarujemo. Louis van Gaal je trener koji nam daje veliko samopouzdanje. Jasno je da on zna jako puno o nogometu. On nas uvijek pokušava savjetovati, a ako primijeti nešto u vašoj igri što treba promijeniti, to vam kaže osobno i pokaže vam snimke.

Angel Di Maria je dobro krenuo s nama, onda je imao jedno tiho razdoblje, ali sada ponovno hvata svoju najbolju formu. Dobro se oporavlja nakon nedavnog pokušaja pljačke njegove kuće.

Kad sam zabio gol protiv Cambridgea, navijači su počeli skandirati 'Argentina, Argentina!' Jako sam ponosan zbog toga što se to događa u Engleskoj." dodao je Rojo.