Gotovo neprimjetni sukob na terenu oko izvođenja penala u susretu Europa lige protiv Bešiktaša koji je izazvao Mario Balotelli nije ostao neprimijećen među onima koji pobliže prate ovaj klub, pa se tako nakon Stevena Gerrarda oglasio i klupska legenda Jamie Reknapp, koji tvrdi da za talijanskog reprezentativca nema budućnosti na Anfieldu.


Balotelli je odveo Liverpool do pobjede protiv Bešiktaša dobro izvedenim jedanaestercem, ali puno veću pozornost izazvalo je ono što se dogodilo prije toga, kad je napadač oteo loptu kapetanu Jordanu Hendersonu, koji je trebao izvesti jedanaesterac.

Menadžer Brendan Rodgers je pokušao nakon utakmice umanjiti značaj tog incidenta, no Redknapp je uvjeren kako je Rodgers izuzetno ljut zbog nedostatka poštovanja prema njemu i suigračima od strane Balotellija do te mjere da će ga na ljeto biti spreman prodati.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Problem koji imate s Mariom je taj što mislim da on nema poštovanja ni prema kome. On je radio s nekima od najboljih trenera, Prandellijem, Mourinhom, Mancinijem i svi su oni pokušali raditi s njim, ali nitko nije do kraja uspio.

Naravno, cilj je poslati loptu u mrežu i on je to, nasreću, napravio, ali nije lijepo vidjeti igrače kako se onako svađaju na terenu. On je nevjerojatno samouvjeren izvođač jedanaesteraca i jako je dobar u tome, ali ima nedostatak poštovanja.

Ne mogu zamisliti da će on dugoročno ostati na Anfieldu, doista ne mogu. On je postigao nekoliko golova, a golovi protiv Tottenhama i ovaj jučerašnji su bili važni, ali siguran sam da Brendan Rodgers smatra kako je on više smetnja nego vrijednost, jer nije donio kvalitetu kakvu biste očekivali, a kad pogledate igrače oko njega, čini se kako oni ne uživaju u njegovom društvu na terenu.

Čini se kako se uvijek sve vrti oko njega, a ne bi trebalo biti tako. On radi u velikom nogometnom klubu s puno dobrih drugih igrača i siguran sam da će se oni zapitati zašto se njemu pridaje toliko pozornosti kad to ne zaslužuje." rekao je Redknapp.