Vratar Manchester Uniteda David De Gea je odbacio medijske špekulacije o tome kako je u lošim odnosima s menadžerom tog kluba Louisom van Gaalom, koje su ovih dana objavljivali španjolski mediji.


Naime, neki su mediji u Španjolskoj pisali kako De Gea već mjesecima ne razgovara s Van Gaalom, zbog čega ne želi produžiti ugovor koji mu istječe 2016. godine, no govoreći za klupsku televiziju on je danas opovrgnuo sve te navode.

"Sve što je pisano u novinama o tome kako naš odnos nije dobar su laži. Obojica želimo najbolje za klub i za momčad, a te priče su potpune laži." rekao je De Gea.

U Unitedu se nadaju kako će dvadesetčetverogodišnji nogometaš dogovoriti uvjete produljenja suradnje, a ohrabrenje je stiglo iz njegovih usta.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Mislim da je ovo najbolje razdoblje moje karijere. Igram najbolji nogomet koji sam ikad igrao. Doista uživam u ovom trenutku i samo pokušavam napredovati sa svakim treningom i svakom utakmicom koju igram, davati 100% od sebe i biti maksimalno koncentriran. Tako želim i nastaviti."

United je prošlog vikenda poražen na gostovanju kod Swansea, pa se Španjolac nada kako će se momčad brzo vratiti na pravi put pobjedom protiv Sunderlanda sutra na Old Traffordu.

"Da, bili smo u dobrom nizu rezultata i pobijedili u nekim važnim utakmicama, ali prije nekoliko dana u Swanseau smo izgubili. Ne mislim da smo zaslužili izgubiti, ali nogomet zna biti takav. Gostovanja su teška i ponekad izgubite bodove. Moramo zaboraviti na to, jer nas čeka utakmica protiv Sunderlanda i moramo brinuti o tom testu."