Obrambeni nogometaš engleskog premierligaša Manchester Citya, Martin Demichelis, potpisao je novi ugovor s tim klubom, i to do kraja sljedeće sezone.


Argentinski nogometaš se tako priključio nizu igrača koji su ove sezone potpisali nove ugovore, a na kojem su i njegov sunarodnjak Sergio Aguero, te Joe Hart, Vincent Kompany, Samir Nasri i David Silva.

"Želim reći da sam doista ponosan i sretan zbog produženja mog ugovora za dodatnih godinu dana. Manchester City je vrlo ambiciozan klub i želimo napredovati iz godine u godinu. Kad osvojite trofej, to je najbolji osjećaj za svakog igrača. Želim reći da ću se boriti za ovaj klub i za svoje suigrače do kraja ugovora." rekao je 34-godišnji nogometaš za službenu klupsku stranicu.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Demichelis ne odbacuje mogućnost ostanka u Cityu i nakon ljeta 2016. godine, ali priznaje kako u ovoj fazi karijere ide utakmicu po utakmicu.

"Imao sam iskustvo življenja u Njemačkoj toliko dugo godina, tako da mi se nije bilo teško prilagoditi na život u Engleskoj. Jako smo sretni ovdje, moja supruga i sin su sretni ovdje. Pokušavamo popraviti svoje znanje engleskog jezika i mislim da je to dobra stvar za našu budućnost. U ovoj fazi karijere uživam u igranju iz tjedna u tjedan. Nikad ne možete reći što se može dogoditi u budućnosti." dodao je Demichelis.