Menadžer Arsenala Arsene Wenger je priznao kako se ponekad osramoti svojim ponašanjem pored aut-linije, gdje često ulazi u rasprave s četvrtim sucem, ali dodaje kako se njegovi igrači ponašaju puno bolje nego ranije.


"Ja se ponekad zapitam zbog svog ponašanja, to je istina, jer ponekad malo pretjeram. Ali mislim da nemamo problema kad je u pitanju odnos momčadi sa sucima." rekao je Wenger u svjetlu posljednjih kritika na račun igrača Chelsea u susretu Lige prvaka protiv Paris Saint-Germaina.

"Mislim da nije od pomoći iskaljivati frustracije prema četvrtom sucu. Ne mislim da je to u redu, iskreno. To ne znači ja to ne radim. Radim. Ponekad pogledam snimke. Nekad, čak i na poluvremenu, pomislim 'Ma daj, prestani s tim prijatelju'. I odlučim da mu u drugom poluvremenu neću reći ni riječ." priznao je Wenger.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Arsenal danas igra u gostima kod Newcastlea, a Francuz je otkrio kako dolazi u napast da odmori Alexisa Sancheza, koji je doživio očiti pad forme u posljednje vrijeme. Naime, Čileanac je u posljednjih jedanaest utakmica postigao samo jedan gol.

"On je malo umoran. Zbog toga što igra na poziciji s koje postiže manje golova, forsira se u igri i onda ulazi u više dueala. Možda toliko želi postizati golove da previše forsira. U napasti sam da mu dam odmora, i to već neko vrijeme." dodao je Wenger.