Kolumbijski napadač Radamel Falcao je najavio svoj mogući odlazak iz Manchester Uniteda na kraju sezone u neki klub u kojem će imati priliku za igru, nakon što ga je menadžer engleskog premierligaša Louis van Gaal gurnuo u drugi plan.


Falcao nije želio ulaziti u detalje svog odnosa s nizozemskim trenerom, koji mu uglavnom prilike za igru pruža u završnicama utakmica ili čak susretima rezervne momčadi, iako je prošlog ljeta na Old Trafford stigao kao veliko pojačanje.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Svi igrači žele igrati i to je ono što ih čini sretnim. Trener je taj koji mora donositi odluke, kao i svaki drugi trener. Ja se pokušavam ponašati na najbolji mogući način, pokušavam ostati profesionalan i iskoristiti na najbolji način ono vrijeme za igru koje dobijem. Svaki trener ima drugačiji način vođenja momčadi... Ja sam u potpunosti posvećen klubu. Do kraja sezone je ostalo još osam utakmica i svašta se može dogoditi. Kad liga završi, sjest ću i sagledati stvari i vidjeti što je najbolje za mene. Jasno je da ću morati pronaći mjesto gdje ću imati kontinuitet i moći igrati." rekao je Falcao.

U posljednje vrijeme najčešće se kao mogući budući klub dvadesetdevetogodišnjeg napadača spominje Juventus, s obzirom da se najavljuje odlazak Carlosa Teveza u Boca Juniors na kraju ove ili sljedeće sezone.