Menadžer Arsenala Arsene Wenger uvjeren je kako će pregovori s Theom Walcottom uroditi plodom, te da će on na kraju sezone potpisati novi ugovor, iako je nedavno sugerirao kako je došlo do poteškoća u pregovorima s njegovim zastupnicima.


Dvadesetšestogodišnji nogometaš je zbog ozljede bio izvan terena gotovo cijelu prošlu godinu, a i nakon oporavka u posljednjih nekoliko mjeseci rijetko je dobivao priliku za igru. U proteklom mjesecu tako je odigrao tek osamnaest minuta u pobjedi protiv Monaca u Ligi prvaka.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Engleski mediji tvrde kako u Liverpoolu pozorno prate Walcottovu situaciju i spremni su ga dovesti u svoje redove, ukoliko novi pregovori oko produženja ugovora, koji bi trebali započeti krajem ovog mjeseca, ne daju rezultata.

"Da, ja sam uvjeren u to." odgovorio je Wenger na pitanje novinara kolike su šanse da se dvije strane dogovore oko novog ugvora.

"Vjerujem da Theo ima sjajnu budućnost. On se tek vraća nakon vrlo, vrlo teške ozljede i iz tjedna u tjedan je bolji. On je vrlo mlad i vjerujem da će imati sjajan golgeterski učinak u budućnosti, zbog kvalitete i inteligencije njegove igre. Stoga bih volio da on ostane u našem klubu." dodao je Wenger.