Engleski reprezentativac Adam Lallana je priznao kako nije opravdao cijenu od tridesetak milijuna eura, koliko je Liverpool za njega prošlog ljeta isplatio Southamptonu, a jedan od razloga su i brojni problemi s ozljedama.


Još je uvijek neizvjesno hoće li ovaj veznjak biti spreman za nedjeljno polufinale FA kupa protiv Aston Ville, a pred nesumnjivo najvažniju utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone, Lallana je dao komentar za službenu stranicu engleskog nogometnog saveza.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Prva sezona ne ide kako treba. Počeo sam s jednom ozljedom, u posljednjih nekoliko tjedana se mučim s još jednom, a između toga sam imao još nekoliko njih. To je prilično frustrirajuće, da budem iskren, i nisam bio na terenu onoliko koliko bih želio.

Mislim da veliku ulogu u stalnim ozljedama ima činjenica da sam propustio predsezonske pripreme, jer je za nogometaša jako važno da stekne kondicijske osnove. Ali, ja želim biti u potpunosti spreman za završnicu sezone. Još uvijek imamo priliku izboriti mjesto među prva četiri u ligi, a to je nešto u čemu želim sudjelovati. Jasno, posljednja utakmica sezone je finale FA kupa.

Nadam se da ću se dobro pripremiti za sljedeću sezonu i onda ćemo krenuti od toga." rekao je Lallana.