Menadžer Arsenala Arsene Wenger je optužio Josea Mourinha kako ne poštuje druge menadžere. Wenger je Portugalcu zamjerio to što je nakon remija bez golova na Emiratesu izjavio kako nije igra njegove momčadi ta koja je dosadna, nego desetogodišnje čekanje na titulu.


"Mislim da sam vam upravo rekao kako je za menadžera najvažnije poštovati druge menadžere. Neki ljudi bi trebali poraditi na tome." rekao je Wenger.

Mourinho je svojom izjavom zapravo odgovarao na skandiranje navijača Arsenala, no Wengera je razočaralo što je to učinio potcjenjujući njegov učinak.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Gledajte, svi žive s nekim svojim internim problemima, a ja živim sa svojima. To je dovoljno. Možete ponekad sudjelovati u ponekom incidentu s drugim menadžerima. Možda stvar postane neugodna kad se izravno borite s njimka, ali na kraju vjerujem da vrijeme to zaliječi, a najvažnije je poštovati se međusobno što je više moguće." dodao je Wenger.

Mourinho i Wenger nikad nisu bili u posebno dobrim odnosima, a to je došlo do izražaja i u prvom dijelu prvenstva, kad je Wenger pored terena gurnuo Mourinha, za što se nikad nije ispričao.