Iako se očekivalo kako će tridesetčetverogodišnji češki reprezentativac Tomas Rosicky ovog ljeta napustiti redove londonskog Arsenala, sudeći prema izjavi Arsena Wengera, to se ipak neće dogoditi.

 

Bivši nogometaš dortmundske Borussije je ove sezone započeo samo pet premierligaških utakmica, a već je ostvario i kontakt sa svojim prvim klubom, praškom Spartom, ni čini se kako će morati pričekati još godinu dana prije povratka u domovinu.


 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

 

Na novinarsko pitanje očekuje li da će Rosicky ostati u klubu i nakon ljeta, Wenger je odgovorio: "Da. Iskoristili smo opciju produženja njegovog ugovora za dodatnih godinu dana."


Arsene Wenger je odbacio i špekulacije oko mogućeg odlaska Thea Walcotta i Aarona Ramseya ovog ljeta, potvrdivši kako će i njih dvojica i sljedeće sezone nositi dres Topnika.


"Svi naši igrači žele ostati ovdje u Arsenalu ovog ljeta. Nemam nikakvih briga oko toga. Theo Walcott je poseban igrač, koji je imao posebne testove na psihološkom planu, ali ih je prebrodio." dodao je Wenger.