Argentinski reprezentativac Angel Di Maria je još jednom odbacio špekulacije koje govore kako bi ovog ljeta mogao napustiti redove Manchester Uniteda, samo godinu dana nakon što je iz madridskog Reala stigao na Old Trafford.


Argentinac je prošlog ljeta u rekordnom transferu stigao u United, ali u svojoj debitantskoj sezoni na Otoku nije uspio opravdati svoju cijenu, a nakon 4. ožujka ove godine nije započeo niti jednu premierligašku utakmicu.

Sve je to, uz nezadovoljstvo njegove supruge životom u Manchesteru, gdje su opljačkani nedugo nakon useljenja u vlastitu kuću, dovelo do brojnih špekulacija oko njegovog odlaska u minhenski Bayern ili Paris Saint-Germain.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Međutim, Di Maria, koji se s argentinskom reprezentacijom priprema za nastup na Copa Americi u Čileu, kaže kako nema nikakvih planova za novu promjenu kluba, te želi dodatno napredovati pod vodstvom Louisa van Gaala sljedeće sezone.

Tek sam završio svoju prvu sezonu u Manchester Unitedu. To je bila teška sezona za mene. Mislim da je bila teška jer sam došao u novu zemlju i u novu ligu, koja je teža od španjolske Primere. Stoga se nisam uspio prilagoditi na način na koji sam želio. Sada ću igrati na Copa Americi, a onda se vratiti u Manchester kako bih sljedeće sezone dao svoj maksimum tamo.