Belgijski reprezentativac Kevin De Bruyne bi u sutrašnjoj utakmici protiv Crystal Palacea mogao upisati svoj debi u dresu Manchester Uniteda, a Manuel Pellegrini tvrdi kako je on sada daleko bolji igrač nego što je to bio dok je bio član Chelsea.


Belgijac je prije reprezentativne stanke iz Wolfsburga preselio na Etihad u dugo najavljivanom i skupom transferu, pa navijači s pravom od njega puno očekuju, iako oni Chelsaevi nisu imali puno prilike gledati ga dok je bio na Stamford Bridgeu.

Pellegrini je potvrdi okako će De Bruyne biti u momčadi za susret protiv Crystal Palacea, ali ne i da će započeti utakmicu od prve minute.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Kevin De Bruyne je važan igrač za nas, kao i Raheem Sterling. On ima karateristike kakve su nam potrebne. Bit će mu lako uklopiti se u našu momčad s obzirom na poziciju na kojoj igra.

On je još uvijek mlad igrač i puno je napredovao otkako je posljednji put bio u Premier ligi. Kad dobar igrač stigne u dobru momčad, uvijek ima mogućnost još napredovati i on je zbog toga i došao ovdje. Nije najbolji trenutak doći pred samu reprezentativnu stanku, ali takve stvari se događaju, jasno da mora igrati za reprezentaciju.

Na njegovoj poziciji se lako uklopiti u novu momčad. Braničima je puno teže, to je drugačiji posao. Razgovarao sam s njim tijekom tjedna, radili smo zajedno par dana i vidio je što momčad radi. Mislim da može igrati na sve tri pozicije, na krilima ili kao napadač, bez ikakvih problema." rekao je Pellegrini.