Nakon lošeg ulaska u sezonu, navijači Liverpoola sve glasnije traže smjenu menadžera Brendana Rodgersa, a pred subotnju utakmicu protiv Aston Ville jedna skupina planira protestirati tako što će se obući u stilu Jürgena Kloppa.


Donedavni trener dortmundske Borussije prva je želja većine navijača Liverpoola, ukoliko vlasnici konačno odluče otpustiti Rodgersa, pa su putem Twitter profila koji prati preko 120.000 ljudi pozvali na pomalo provokativnu akciju.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Rodgersa je kritizirao i bivši kapetan Redsa Jamie Carragher, koji je nakon poraza od Manchester Uniteda izjavio kako je 42-godišnji Sjeverni Irac opsjednut igranjem u formaciji 4-3-3.

"Ja ne razumijem tu opsediju igranjem u 4-3-3 formaciji. Brendan Rodgers je došao u klub s namjerom da igra u formaciji 4-3-3, ali to nije funkcioniralo. Jednu sjajnu sezonu koju su imali, igrali su u formaciji s dvojicom napadača, a na menadžeru je kako će ih posložiti u momčad. Oni imaju puno napadača, a nemaju krilnih igrača, a on i dalje inzistira na igranju u formaciji 4-3-3." rekao je Carragher.

Naravno, sama akcija je pokrenuta više u šali nego u zbilji, pa nemojte doista očekivati kako ćete u subotu na tribinama vidjeti ovako odjevene navijače Redsa, ali želja za Rodgersovom smjenom, pa i dolaskom Kloppa, je svakako ozbiljna.