Kevin De Bruyne ovog je ljeta bio pod povećalom javnosti zbog skupog transfera u redove Manchester Citya, a u dresu vodeće momčadi Premier lige pruža odlične partije, no on ne želi biti izdvojen pod svjetlima reflektora, nego samo dio momčadi.


Od dolaska iz Wolfsburga, belgijski je reprezentativac započeo dvije utakmice i postigao dva gola, a mnogi ga smatraju jednim od najtalentiranijih ofanzivaca Europe, no on je ostao skroman i povučen, kakav je uvijek i bio i zbog čega ga Jose Mourinho nije previše volio dok je bio u Chelseau.

"Ja ne želim biti zvijezda, samo želim igrati dobro." kaže De Bruyne, koji je zabio jedan i namjestio drugi gol u pobjedi protiv Sunderlanda u Capital One kupu u utorak.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Jasno je da sam pod povećalom zbog cijene koju je klub za mene platio, ali imao sam još četiri godine ugovora s Wolfsburgom i oni me nisu željeli tek tako pustti. To je drugačije nego što bi bilo da sam imao još samo godinu dana ugovora i da su me oni željeli prodati.

To je veliki novac, ali ja samo moram igrati nogomet. To je puno novca, ali ja nisam jedini igrač Citya koji je skupo plaćen. Ja sam sretan zbog načina na koji se odvija moj život, sretan sam zbog toga kako su prošle ove 24 godine, tako da ne znam zašto bih se mijenjao. Ja volim miran život sa svojom obitelji. Ja nikad nisam bio momak koji priča najviše viceva. A tek trebam i upoznati sve u Cityu, također.

Bilo je lijepo doći u City, nisam imao nikakvih problema. Imali smo nekoliko ozlijeđenih igrača, tako da sam možda upao u momčad prije nego što sam očekivao, ali lijepo je biti dio momčadi koja igra na ovakav način. Ja nisam igrač s najviše snage, ali sam igrač koji voli igrati nogomet kakav se igra u ovoj momčadi.

Ovdje je konkurencija za mjesta u momčadi veća, ali dobro je da igramo tako veliki broj utakmica. Imate neke ozljede i utakmice su svaka tri dana, tako da je jasno da ćete možda nakon šest, sedam, osam utakmica završiti na klupi. Možda je to bolje nego prošle sezone, kad sam za Wolfsburg igrao svaku utakmicu. Par puta sam bio umoran za vrijeme utakmice." rekao je De Bruyne.