Engleski premierligaš Sunderland u problemima je u pokušaju pronalaženja novog menadžera nakon odlaska Dicka Advocaata, a jedan od onih koji su odbili mogućnost dolaska na klupu ovog kluba je bivši menadžer Evertona i Manchester Uniteda, David Moyes.


Advocaat je u nedjelju podnio ostavku na mjesto menadžera, rekavši kako momčad jednostavno nije dovoljno dobra kako bi izborila opstanak u Premier ligi.

Kako prenosi Daily Mail, Moyes je odbio ponudu Sunderlanda i nema se namjeru za sada iz Real Sociedada vraćati u Premier ligu, iako je poslao svog pomoćnika Jimmya Lumsdena da pogleda Crne Mačke nakon što je postao svjestan njihovog interesa.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Prema istom listu, Sunderland je već desetak dana u potrazi za novim menadžerom, budući da su očekivali Advocaatov odlazak ovog vikenda, ali je ta potraga koju vodi sportski direktor Lee Congerton za sada bila neuspješna.

Glavni favorit kladioničara za sada je Sam Allardyce, no prepreku njegovom dolasku predstavlja upravo činjenica da Sunderland ima sportskog direktora, što nije stil rada Big Sama. Menadžer Burnleya Sean Dyche također je dao do znanja kako nije zainteresiran za ovaj posao.

Ostala imena koja se spominju u kombinacijama su Nigel Pearson, Patrick Vieira i Walter Mazzarri.