Iskusni talijanski trener Fabio Capello tvrdi kako su problemi koje ove sezone doživljava momčad Chelsea dokaz da Jose Mourinho 'spaljuje' svoje igrače nakon nekog vremena.


Aktualni engleski prvak se našao na šesnaestom mjestu premierligaške ljestvice nakon što je upisao samo dvije pobjede u prvih osam utakmica.

Mourinho je ovo opisao kao najlošije razdoblje svoje karijere, ali u ponedjeljak su iz Chelsea izdali priopćenje u kojem naglašavaju kako on i dalje ima punu potporu kluba.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Bivši engleski izbornik Caapello vjeruje kako loš početak ove sezone predstavlja potvrdu starih tvrdnji koje je čuo još iz Real Madrida, a koje govore o tome kako Mourinho ne priprema svoje igrače za utakmice na primjeren način.

"Mourinho 'spali' svoje igrače nakon godinu i pol, najviše dvije. Ja sam to već čuo dok je on bio u Madridu, a sada imamo potvrdu toga i u Londonu. Istina je da momčad Chelsea plaća cijenu nekih izostanak - poput Courtoisa - ali tu su i taktičke pogreške trenera, koji se ove godine ne priprema za utakmice tako dobro." rekao je Capello za Fox Sports.