Novi menadžer Liverpoola Jürgen Klopp brzo je ugasio nade navijača tog kluba da bi u crvenom dresu mogli gledati njemačkog reprezentativca Marca Reusa, jer kaže kako nema namjeru dovoditi igrače iz svog bivšeg kluba.


Marco Reus i Pierre-Emerick Aubameyang spominjali su se u posljednjih par dana kao moguće mete Liverpoola u siječanjskom prijelaznom roku, no Klopp je takvu mogućnost u razgovoru za Bild odbacio.

"Nemam nikakvu namjeru pokušavati dovesti zvijezde Dortmunda u Liverpool. Ne zanima me koliko ću novca smjeti potrošiti u siječnju. Tek je listopad i ne znam čak ni koliko nam je utakmica ostalo do zime. Ali jasno je da ih ima još puno i prvo trebamo testirati igrače koje već imamo." rekao je Klopp.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Klopp je poručio navijačima i kako će mu trebati vremena da posloži momčad onako kako on želi, te namjerava momčad graditi postepeno, a ne se odmah uključiti u borbu za trofeje.

"Nema sumnje da nas očekuju veliki izazovi. Ali mi smo svjesni toga. Liverpool nije imao puno uspjeha posljednjih godina i promijenili su puno menadžera. Sada su doveli Njemca, ali ni ja nisam čudotvorac. Trebat će mi vremena." dodao je Klopp.

Predsjednik uprave Borussije Dortmund Hans-Joachim Watzke također ne očekuje da će Klopp pokušati dovesti neke od igrača iz njegovog kluba: "Jürgen ne bi nikad napravio ništa što bi naštetilo interesima Borussije. Ja sam 100% siguran u to. On nikad ne bi prišao nekom od naših igrača nama iza leđa. Mi smo jednostavno previše bliski da bi se takvo nešto dogodilo. Puno smo toga prošli zajedno."