Nogometaš Manchester Citya Kevin De Bruyne, strijelac pobjedničkog gola u utakmici Lige prvaka protiv Seville ovog tjedna, uvjeren je kako njegova momčad može do pobjede u gradskom derbiju na Old Traffordu u nedjelju, čak i ako ga protivnička momčad odluči čuvati s dvojicom igrača.


"Ako u Unitedu odluče postaviti dvojicu igrača na mene, onda to znači da će netko drugi imati više prostora. Mislim da mi imamo toliko sjajnu momčad da je jako teško u velikim utakmicama postaviti dvojicu igrača da čuvaju jednog od nas. Ako to naprave, onda će netko drugi imati više slobode i prilike da nešto napravi u našu korist." rekao je De Bruyne za Mirror.

Postoji mogućnost da u Unitedu upravo na taj način pokušaju zaustaviti belgijskog reprezentativca, posebno kad se zna da su Sergio Aguero i David Silva izvan stroja, pa će De Bruyne biti glavna prijetnja De Gei, uz Raheema Sterlinga.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


De Bruyne je komentirao i situaciji oko kapetana momčadi i suigrača iz reprezentacije Vincenta Kompanya, koji je protekle dvije utakmice bio na klupi za pričuve.

"Vinni će dobiti svoje prilike za igru. Možda će biti u momčadi već u nedjelju, ne znam. Možda menadžer želi da on još malo trenira kako bi bio potpuno spreman, bez ikakvih rizika za nove ozljede. Ja ne vidim nikakav problem između njih. On se ponaša normalno, tako da je sve u redu."

Na kraju, De Bruyne je naglasio i kako je prerano da bi se njegov bivši klub Chelsea izbacilo iz kombinacija u utrci za naslov prvaka.

"Puno se toga može dogoditi. Ako mi izgubimo dvije ili tri utakmice, a Chelsea dobije, oni su tu. Pred nama je još duga i teška sezona, tako da ne smijemo praviti pogreške."