Vlasnik bivšeg engleskog premierligaša Leedsa Massimo Cellino objavio je danas kako je spreman prodati taj klub njegovim navijačima, nakon što se njegova avantura na Otoku pretvorila u pravu noćnu moru.


Bivši predsjednik Cagliarija je diskvalificiran od strane engleske nogometne lige nakon što je u Italiji proglašen krivim za neplaćanje poreza na jahtu, a čini se kako će na kraju odustati od pravne borbe protiv te suspenzije.

Navijači, udruženi u udrugu pod imenom Leeds Fans Utd objavili su putem društvenih  mreža kako su s Cellinom postigli načelni dogovor oko kupovine većinskog paketa dionica kluba.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


To je za BBC Radio potvrdio i sam Cellino, koji je rekao: "100% ću prodati klub navijačima, ako oni žele kupiti klub i paziti na njega. Navijači su jedina vrijednost koju ovaj klub ima."

"Tužan sam i osramoćen zbog svega. Moj san je bio dati svoj maksimum, ali nisam ostvario ništa, a moja obitelj čak nije ovdje uz mene. Pokušavam zaštititi klub, ali u isto vrijeme to znači da sam izložio sebe. Rezultat je to da navijači kažu, 'Massimo, vrijeme je da odeš'. Stoga se pitam, što radim ovdje? Vodstvo lige kaže da sam nepošten. To je čudan osjećaj. Mislio sam da mogu napraviti bolji posao, ali pritisak je preveliki." dodao je Cellino.