Kako piše britanski dnevni tisak, bivši kapetan Liverpoola Steven Gerrard u pregovorima je s tim klubom oko mogućeg povratka u Anfield, u ulozi člana stručnog stožera Jürgena Kloppa, a moguć je njegov povratak i u ulozi igrača.


The Independent tvrdi kako je tridesetpetogodišnji nogometaš, koji je Anfield napustio na kraju prošle sezone i otišao u američki MLS, već obavio nekoliko telefonskih razgovora s Kloppom oko mogućeg priključenja njegovom stručnom stožeru. Isti izvor tvrdi i kako postoji šansa da se dogovori njegov povratak u ulozi igrača, iako je to komplicirano, s obzirom da bi njegov trenutni klub LA Galaxy u tom slučaju tražio novčanu odštetu za raskid osamnaestomjesečnog ugovora, kojeg je potpisao ljetos.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Za Gerrarda je sezona u MLS ligi završila prošlog tjedna, kad je Galaxy ispao iz doigravanja az prvaka od Seattle Soundersa, a na pripreme za novu sezonu trebao bi se vratiti 15. siječnja. O svojoj budućnosti je prije jutrošnjeg povratka u Englesku razgovarao i s trenerom LA Galaxya Bruceom Arenom.

Špekulacije dolaze upravo u vrijeme kad je Gerrard priznao kako se njegova igračka karijera bliži kraju.

"Ovo bi mogla biti moja posljednja sezona u ulozi nogometaša. Sigurno je da se za godinu dana ne želim osjećati ovako kako se osjećam sada. Duga putovanja, igranje na umjetnim podlogama, igranje na visokim nadmorskim visinama, igranje u uvjetima visoke vlažnosti, to su sve prepreke s kojima sam se morao suočiti u posljednja tri mjeseca, a kojih nisam bio ranije svjestan. Svaka utakmica ovdje nosi drugačiji izazov." rekao je Gerrard za službenu stranicu LA Galaxya.