Menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal kaže kako mu u momčadi nedostaje brzine, te je najavio dovođenje mogućih pojačanja u siječanjskom prijelaznom roku, ukoliko igrači koji su mu zanimljivi budu dostupni.


Iako je domaći dečko Jesse Lingard proteklog vikenda zabio svoj prvi gol za United, Van Gaal nije oduševljen njegovim mogućnostima.

"Već sam puno puta i u svojoj prvoj sezoni rekao kako nam treba brzina i kreativnost na krilima. Vidjeli ste da sada igramo s Jesseem Lingardom, a on nije baš najbrže krilo na svijetu, a ni Juan Mata nije najbrže krilo na svijetu. Stoga, prvo moramo adresirati taj problem." rekao je Van Gaal.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Ni riječi Van Gaal nije rekao o svom sunarodnjaku Memphisu Depayu, na čijem je dolasku inzistirao, a kojega nije postavio u početku momčad od poraza protiv Arsenala u listopadu, ali niti o Angelu Di Mariji, kojega se olako riješio, a koji briljira u dresu Paris Saint-Germaina, kao što je to ranije činio i u madridskom Realu.

Od dolaska na klupu Manchester Uniteda, Van Gaal je potrošio preko 300 milijuna eura, a tu ne namjerava stati.

"Želim kupiti puno igrača, ali nisu svi igrači koje ja želim na prodaju. Stoga, tu ima puno faktora." dodao je Van Gaal.