Menadžer Manchester Citya Manuel Pellegrini bio je izuzetno ljut na svoju momčad nakon jučerašnjeg poraza rezultatom 1:4 od Liverpoola, nazvavši to potpunom katastrofom i ustvrdivši kako nikad prije nije vidio toliko lošu igru svoje momčadi.


"Više sam nego ljut. Teško je razumjeti zašto smo igrali tako loše. U obrani, u napadu i u posjedu lopte, nikad nisam vidio da moja momčad igra na ovakav način. Ne može se kriviti ovaj ili onaj igrač, kriva je cijela momčad. Nisam bio zadovoljan izvedbom nijednog od jedanaest igrača. Bila je to potpuna katastrofa." rekao je Pellegrini.

Pellegrini je na poluvremenu iz igre povukao svog kapetana Yayu Tourea i zarotirao igrače u veznom redu u pokušaju povratka u utakmicu, ali City ni u jednom trenutku nije izgledao kao momčad koja je za to sposobna.

"Pokušali smo igrati na drugačiji način u drugom poluvremenu, pritiskati više, ali rezultat je ostao isti. Kad igrate toliko loše na svim dijelovima terena, nemoguće je bilo što očekivati od utakmice. Neću objašnjavati početnih jedanaest, ponovno bih odabrao iste igrače, ali ova izvedba nije bila normalna. Mogli smo primiti još tri ili četiri gola. Ovo nije bila naša večer i moramo što prije preokrenuti situaciju, jer nas u srijedu navečer čeka važna utakmica protiv Juventusa." dodao je Pellegrini.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Jürgen Klopp, koji je u sličnom raspoloženju kao Pellegrini bio nakon prošle utakmice protiv Crystal Palacea, protekle je večeri, razumljivo, bio pujno sretniji.

"Ovaj nas rezultat ispunjava zadovoljstvom i zasluženo smo došli do njega. Nisam osjećao da je moguće izgubiti našu prošlu utakmicu, ali izgubili smo je, a sada smo vratili ta tri boda. Nisu svi naši igrači bili u reprezentacijama i pokušao sam u momčad uvrstiti što više onih koji su zapravo zajedno trenirali u posljednjih dvanaest dana. Čini se da je to funkcioniralo dobro, ali na poluvremenu su i sami igrači bili malo iznenađeni zbog činjenice da imamo tako visoko vodstvo." rekao je Klopp.

"Možda je to ono što tek moramo naučiti -  igrati u skladu sa svojom moći, jer je sigurno da u momčadi postoji određena kvaliteta. Ovaj rezultat to pokazuje i pokazuje da još uvijek napredujemo. Doista smo dobro odigravali kontranapade, ali mislim da se možemo i bolje braniti, tako da nije bilo sve savršeno. Mislim da je najvažnije to što se može vidjeti napredak u našoj igri. Mogli smo pobijediti i uvjerljivije od 4:1, ali nema potrebe biti pohlepan. Ovakav rezultat bi momcima trebao pomoći da počnu vjerovati u sebe." dodao je Klopp.