Nastavljaju se problemi s ozljedama za menadžera West Hama, bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića, koji je sada ostao na jedan do dva mjeseca i bez dvadesetpetogodišnjeg senegalskog napadača Diafre Sakhoa.


Sakho je ozlijedio mišić zadnje lože lijeve noge, te će izvan terena sigurno biti mjesec dana, a prema nekim prognozama za potpuni oporavak moglo bi mu trebati i preko dva mjeseca.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Govoreći na konferenciji za medije pred subotnje gostovanje kod Manchester Uniteda, Bilić je rekao: "Što se tiče Diafre Sakhoa, još uvijek čekamo na sve rezultate njegovih pretraga, ali definitivno ga neće biti nekoliko tjedana - četiri do osam, a možda i duže. Čekamo mišljenje još nekih specijalista. On ima svojevrsnu povijest ozljeda te zadnje lože. Nažalost, ovo nije lagana ozljeda. Naravno da je to veliki udarac za nas. Nismo u lošoj situaciji što se tiče broja ozljeda, ali nažalost one su se dogodile ključnim igračima."

Sakho je u 14 utakmica ove sezone postigao pet golova, a Bilić se nada kako će drugi igrači, poput Ennera Valencije, koji se vraća nakon ozljede gležnja, popuniti rupu nastalu njegovim izostankom.