Talentirani vezni nogometaš Aston Ville Jack Grealish dobit će novu priliku za igru od menadžera Remya Gardea, koji ga je izbacio u drugu momčad nakon utakmice protiv Evertona 21. studenog zbog pretjeranog partijanja.


Francuski trener je upozorio Grealisha kako se mora popraviti i na terenu i izvan njega, s obzirom da su i njegove predstave na terenu ove sezone bile puno lošije od onih prošlosezonskih, kad je na sebe privukao veliku pozornost i došao na prag engleske reprezentacije.

Dvadesetogodišnji nogometaš je nakon spomenutog poraza od Evertona viđen kako obilazi noćne klubove u Manchesteru, da bi dan kasnije svoj pohod na noćni život nastavio u jednom hotelu u Birminghamu, što je jako razljutilo Gardea, koji pokušava spasiti momčad od ispadanja iz lige.

Garde, uz to, nije bio zadovoljan niti Grealishovim zalaganjem na treninzima prije spomenutih incidenata i prebacivanja u drugu momčad, pa od njega očekuje dramatično poboljšalje na svim poljima.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Jack zna što treba napraviti i možete i sami pogoditi da se mora ponašati na pravi način. Naravno da mora raditi. Jack je napravio pogrešku i mora snositi posljedice za to. I drugi igrači koji tako nešto naprave će imati isti tretman. Ono što mi je puno važnije je to kako Jack igra i kako će igrati u sljedećoj utakmici.

On je mlad i vratit ćemo ga u momčad. Kad je u potpunosti posvećen radu, on može biti dobar igrač. Čeka nas puno utakmica i težak posao. Kako bismo ostvarili ono što nam je potrebno, moramo biti 100% koncentrirani na posao i pripremiti se najbolje što možemo." rekao je Garde.

Villa je prikovana za dno premierligaške ljestvice sa samo pet osvojenih bodova nakon 14 odigranih kola, a Garde još uvijek traži svoju prvu pobjedu otkako je prošlog mjeseca na klupi zamijenio Tima Sherwooda.