Alžirski reprezentativac i napadač Leicestera, vodeće momčadi engleske Premier lige, Riyad Mahrez kaže kako njegova momčad nema potebnu kvalitetu za osvajanje naslova prvaka, iako su najugodnije iznenađenje ove sezone u Europi.


"Žao mi je što moram to reći, ali nećemo osvojiti titulu prvaka. Mislim da doista nemamo dovoljno jaku ekipu da bismo napravili čudo. Trenutno smo prvi na ljestvici, ali oni najveći klubovi tek će se u nastavku sezone probuditi i zaigrati na puno višoj razini." rekao je Mahrez.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Mahrez je, uz Vardya jedan od najzaslužnijih za dobre rezultate Ranierijeve momčadi, s obzirom da je već postigao dvanaest golova i upisao šest asistencija, pa je očekivan interes bogatijih klubova za njega.

"Za mene je najbolje ostati u Leicesteru do kraja sezone. Dok sam igrao u Le Havreu, Leicester je uložio veliki trud kako bi me doveo i ja to cijenim. Prihvatio sam njihov poziv iako nisam poznavao kulturu i način života ovdje, ali sjajno sam se snašao i ovdje mi je odlično." dodao je Mahrez.