Vratar Manchester Uniteda David De Gea odbacio je špekulacije koje govore kako bi mogao već u siječanjskom prijelaznom roku preseliti u madridski Real, s obzirom da taj klub prema najnovijoj odluci FIFA-e na ljeto neće moći kupovati igrače.


Španjolski reprezentativac je proteklog ljeta bio nadomak prelaska u redove madridskog kluba, a dva se kluba i danas ne mogu složiti oko toga čiji je faks zakazao i spriječio već dogovoreni transfer zbog nekoliko minuta kašnjenja.

Međutim, on je u međuvremenu potpisao novi ugovor s klubom sa Old Trafforda, te sada tvrdi kako je sretan i želi dugo ostati u ovom klubu, te postati klupska legenda, poput svog slavnog prethodnika Peter Schmeichela.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ja sam sretan, uživam ovdje i vjerujem u ovu momčad. Schmeichel i Edwin van der Saar su bili najveći vratari Premier lige, oni su legende ovog kluba i to je ono što i ja želim postati.

Treniram svakodnevno kako bih postao najbolji vratar na svijetu, to je moj cilj. Nisam siguran tko je trenutno najbolji, ali to je ono što ja želim biti. Također, želim osvajati trofeje s Manchester Unitedom." rekao je De Gea.