Menadžer Liverpoola Jürgen Klopp potvrdio je kako je još uvijek otvorena mogućnost da taj klub dovede neka pojačanja prije završetka prijelaznog roka, ali nije želio ništa konkretno reći o Alexu Teixeiri, s čijim se imenom špekulira u medijima.


"Moramo pratiti tržište igrača i razmišljati o onome što nam ima smisla raditi i sada i na ljeto. Ako pronađeno rješenje koje se dobro uklapa u oba prijelazna roka, i zimski i ljetni, i igrača koji bi nam mogao odmah pomoći, naravno da ćemo ga pokušati dovesti." rekao je Klopp.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ja sam uvijek govorio da ćemo pratiti tržište i da ćemo vidjeti ako se nešto dogodi. Još je nekoliko dana do kraja prijelaznog roka. Ako se pojavi dobar igrač s kojim možemo dugoročno surađivati, a ne samo na tri utakmice dok se ozlijeđeni igrači vrate, onda ćemo razmisliti o tome. Ako bude moguće, pokušat ćemo napraviti nešto što bismo inače napravili na ljeto." dodao je Klopp.

Na pitanje o Alexu Teixeiri, Klopp je rekao: "Nemam ništa za reći o tome. Možemo tako pričati o bilo kojem igraču na svijetu kad bismo imali vremena za to."