Baš u stilu Arsena Wengera, umjesto plaćanja skupih pojačanja u nedavno završenom prijelaznom roku, danas je u klub doveo čovjeka koji je Leicesteru preporučio Riyada Mahreza i N'Golo Kantea.


Voditelj Leicesterove tehničke skautske službe Ben Wrigglesworth je potvrdio kako prelazi u Arsenal, samo tjedan dana prije nego što će se dvije momčadi koje su u utrci za naslov prvaka međusobno susresti, a na Emiratesu će raditi kao video skaut prve momčadi.

Lisice su i dalje na vrhu ljestvice nakon što su proteklog vikenda pobijedili jednog od izravnih konkurenata za titulu, Manchester City, dok Topnici imaju pet bodova manje.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Nakon tri i pol nevjerojatne sezone, u kojima sam surađivao s divnim ljudima, sada otvaram novo poglavlje. Otići iz Leicestera je bila vrlo teška odluka, ali morao sam iskoristiti priliku koja se ne ukazuje često. Želim sve najbolje Leicesteru u budućnosti i uvijek ću im biti beskrajno zahvalan zbog toga što su mi omogućili da budem tu gdje sam sada." poručio je Wrigglesworth putem društvenih mreža.

U medijima su se pojavile špekulacije kako će Wrigglesworthovim stopama uskoro i voditelj Leicesterove skautske službe Steve Walsh, koji je uz menadžera Claudija Ranierija najzaslužniji za ovosezonske dobre rezultate momčadi.