Menadžer Arsenala Arsène Wenger je izjavio kako bi engleski reprezentativac Alex Oxlade-Chamberlain mogao izbivati s terena do sedam tjedana, optuživši nogometaša Barcelone Javiera Mascherana za nanošenje ozbiljne ozljede njegovom igraču.


Oxlade-Chamberlain se ozlijedio krajem prvog poluvremena utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone, a dio krivnje za dugotrajno izbivanje zasigurno leži i na samom Wengeru, koji ga nije želio izvaditi iz igre niti odmah nakon ozljede niti na poluvremenu, nego tek nakon što je to poslije nekoliko minuta igre u drugom dijelu susreta zatražio sam igrač.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Wenger ne vjeruje kako je u Argentinčevom startu bilo namjere, ali je naglasio o koliko se oštrom prekršaju radilo rekavši: "To je nova ozljeda - Mascherano ga je presjekao napola i ozlijedio mu koljeno."

"Ne mislim da je bilo zle namjere u tom startu. Bio je to čvrst start, ali nije izgledalo namjerno. Nadajmo se da ćemo imati dobre vijesti nakon pretraga i da će on izbivati s terena samo dva do tri tjedna, ali ne šest ili sedam." dodao je Wenger.