Dvadesettrogodišnji nogometaš engleskog premierligaša Liverpoola Jon Flanagan uskoro bi trebao potpisati novi trogodišnji klub s ovim klubom, prenosi britanski dnevni list The Guardian.


Flanagan trenutno ima ugovor samo do kraja tekuće sezone, a pregovori oko produženja išli su sporo nakon njegovog oporavka od teške ozljede koljena, zbog koje je dvadeset mjeseci bio izvan terena. Međutim, pregovori su konačno urodili dogovorom i stavljanje potpisa na ugovor trebalo bi uskoro uslijediti.

Flanagan je bio jedan od ključnih članova momčadi kojaj e u sezoni 2013/2014 pod vodstvom menadžera Brendana Rodgersa stigla na korak od osvajanja naslova prvaka, ali je nakon toga ozlijedio koljeno, zbog čega je nekoliko puta operiran.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


U siječnju se konačno ponovno vratio na teren i svojim sjajnim igrama uvjerio novog menadžera Jürgena Kloppa kako ozljeda i dugotrajno izbivanje s terena nisu ostavili traga na njemu, pa je Klopp priznao kako mu je žao što ga je izostavio s popisa igrača koje je prijavio za nastup u Europa ligi.

Kapetan Jordan Henderson je još prošlog mjeseca pozvao čelnike kluba da što prije produže ugovor s Flanaganom, rekavši: "On je izuzetno značajan igrač za klub i za navijače. Svima je u interesu da se to što prije riješi."