Vezni nogometaš Manchester Uniteda Michael Carrick nada se kako će mu taj klub ponuditi novi ugovor, iako pregovori oko produženja suradnje još uvijek nisu ni počeli.


Tridesetčetverogodišnji nogometaš je prije točno godinu dana potpisao novi ugovor, koji mu istječe na kraju ove sezone, u kojoj je već upisao 33 nastupa i često je prvi izbor Louisa van Gaala u važnim utakmicama, pa je tako bio i jedan od ključnih čimbenika u pobjedi protiv gradskog rivala Citya proteklog vikenda.

Na pitanje o svojoj budućnosti, Carrick je rekao: "Da budem iskren, još uvijek nisam siguran. Nisam do sada čuo ništa o tome, ne. Nadam se da ću uskoro znati više. Ovdje sam već dugo, ovdje sam proživio neke sjajne trenutke od 2006. godine i volim ovaj klub. Ovo je sjajno mjesto za igrati nogomet. Igrati utakmice kao što je ona poput Citya čine da zadržite entuzijazam i igrate duže. Iskreno, ja ne radim veliku dramu oko toga. Jednostavno moram sačekati i vidjeti što će se dogoditi. Ja sam opušten što se toga tiče."


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Carrick se još uvijek nije oprostio ni od reprezentativnog dresa, te se nada kako će ga Roy Hodgson uvrstiti u popis reprezentativaca za Europsko prvenstvo u Francuskoj, iako ga nije pozvao za prijateljske utakmice protiv Njemačke i Nizozemske.

"Razgovarao sam s njim i to je sasvim u redu. On mi je dao svoje razloge i rekao mi što želi raditi, tako da je sve u redu. Sada imam par slobodnih dana, tako da ću se odmoriti, otići negdje obitelji, što će biti lijepo, a onda se vratiti za završnicu prvenstva. Isto je za sve. Puno se toga može promijeniti do ljeta. Čekaju nas neke velike utakmice i moramo biti konstantni, tako stvari idu." dodao je Carrick.