Londonski premierligaš West Ham povećao je kapacitet bivšeg Olimpijskog stadiona za dodatnih 6.000 gledatelja, kao odgovor na veliki interes navijača, te će domaće utakmice ovog kluba od početka sljedeće sezone moći uživo pratiti 60.000 gledatelja.


West Ham će od početka sezone 2016/2017 svoj trenutni dom zamijeniti stadionom koji je 2012. godine ugostio Olimpijske igre u Londonu i koji je originalno bio predviđen za 54.000 gledatelja. Međutim, kako je rastao broj prijava navijača za sezonske ulaznice, odlučeno je da se kapacitet tribina dodatno poveća, čime će se West Ham po kapacitetu stadiona izjednačiti s gradskim rivalom Arsenalom.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Današnja objava je dodatni dokaz uzlazne putanje ovog kluba. Na putu smo da ostvarimo najuspješniju sezonu kluba u Premier ligi od njezinog osnivanja i naše ambicije da budemo među prvih šest momčadi lige i izborimo plasman u Europu su nadohvat ruke.

Navijači West Hama su slavni širom svijeta zbog svoje sjajne podrške. Oni su to još jednom pokazali na utakmicama ove sezone i načinom na koji su prihvatili preseljenje na novi stadion. Presretni smo što možemo tu sjajnu podršku nagraditi izdavanjem dodatnih sezonskih ulaznica i omogućavanjem još većem broju ljudi da uživaju u svemu što novi stadion može ponuditi.

Sezona 2016/2017 se čini sjajnom za momčad, klub i naše navijače. Ne samo da ćemo imati jedan od najljepših novih stadiona na svijetu, nego će on biti i jedan od najvećih stadiona u najgledanijoj ligi na svijetu - stadion koji će i kvalitetom i kapacitetom biti u skladu s našim ambicijama." rekla je dopresjednica kluba Karren Brady.