Napadač Leicestera Jamie Vardy kažnjen je jednom dodatnom utakmicom suspenzije od strane disciplinske komisije engleskog nogometnog saveza zbog neprimjerenog ponašanja prema sucu utakmice protiv West Hama odigrane 17. travnja.


Vardy je zbog dva žuta kartona dobivena u toj utakmici dobio automatsku suspenziju u trajanju od jedne utakmice, a zbog vrijeđanja suca prilikom izlaska s terena izrečena mu je i dodatna kazna od jedne utakmice i novčana kazna u iznosu od 10.000 funti. Istovremeno, i klub je zbog ponašanja igrača kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 20.000 funti.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Engleski reprezentativac i najbolji strijelac Leicestera će tako nakon susreta protiv Swansea propustiti i gostovanje kod Manchester Uniteda, na kojem Leicester ima priliku osigurati svoj prvi naslov prvaka u povijesti.

Ne uspije li Leicester pobijediti i osigurati titulu prvaka u tom susretu, sljedeću priliku će imati na svom terenu protiv Evertona, a tu će utakmicu moći igrati i Vardy, kao i onu u posljednjem kolu u gostima kod Chelsea.