Desni bočni londonskog Arsenala i mladi španjolski reprezentativac Hector Bellerin odbacio je mogućnost svog povratka u Barcelonu, rekavši kako se u skorije vrijeme ne može zamisliti u dresu nekog drugog kluba osim Arsenala.


Bellerin je produkt Barcelonine omladinske škole La Masia, u koju je stigao kao osmogodišnjak, ali 2011. godine je preselio u omladinsku školu Arsenala, iz koje se probio u prvu momčad i postao nezamjenjiv na poziciji desnog beka, zaradivši čak i mjesto u najboljoj momčadi lige u netom završenoj sezoni po glasovima kolega nogometaša.

"Za mene je Barcelona klub u kojem sam odrastao i u koji sam došao kad sam imao osam godina. Moj san u Barceloni je bio zaigrati na Nou Campu. To je za mene bilo nešto posebno i predivno." rekao je Bellerin za Support Soccer academy, a prenosti španjolski list Mundo Deportivo.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Jako sam sretan zbog toga što sam izabran u najbolju momčad lige, jer je to izbor nogometaša i trenera. To su ljudi koji znaju puno toga o nogometu i činjenica da su me oni izabrali za najboljeg desnog beka lige me čini jako ponosnim, tako da uvijek zahvaljujem svojim suigračima, jer oni čine moj posao lakšim."

"Kad je u pitanju mogući povratak u Barcelonu - ovo kažem svake godine - za mene je moj dom u Engleskoj. Ovdje živim već dugi niz godina, ovdje mi je obitelj i živim s djevojkom. Jako sam sretan ovdje, tako da se ne vidim nigdje drugdje osim u Arsenalu." dodao je Bellerin, naglasivši kako se nada i debiju u dresu španjolske reprezentacije, nakon što je dobio poziv.