Vratar Chelsea Thibaut Courtois je umirio onaj dio navijača tog kluba koji u posljednje vrijeme strahuju od njegovog odlaska, rekavši kako on u tom klubu želi zaraditi status jednog od najboljih vratara na svijetu.


U razgovoru za London Evening Stadard, belgijski reprezentativac je naglasio kako su sve priče koje ga ovog ljeta povezuju s drugim klubovima samo medijske konstrukcije.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ja sam jako sretan u Chelseau i želim ostati. Pokušat ću pokazati u svakoj utakmici da sam jedan od najboljih vratara na svijetu. Znam da nisam imao najbolju prošlu sezonu, ali ima stvari koje sam rekao u Belgiji, a koje su u Engleskoj pogrešno protumačene. Nažalost, to je stvorilo pogrešan dojam kod navijača.

To je stavilo i mene i Chelsea u loš kontekst, a to nije dobro. Ja nikad nisam rekao da želim otići ili bilo što slično. Nije u redu kad se predstavlja da sam u sukobu s navijačima.

Jesam li ljut zbog toga što navijači imaju loš dojam o meni? Da, naravno. Ne želim da oni misle loše o meni." rekao je Curtois.