Francuski reprezentativac Paul Pogba kaže kako ne osjeća nikakav pritisak zbog visoke cijene koju je za njega Juventusu isplatio Manchester United, a novi suigrač Zlatan Ibrahimović mu je poput starijeg brata.


Reprezentativna stanka bila je dobra prilika za Pogbu da utiša svoje kritičare, koji su postali glasni u posljednje vrijeme, a to je i učinio postigavši sjajan pobjednički gol u dvoboju protiv Nizozemske.

"Proslavio sam gol poput Balotellija, ali to nije bilo posvećeno njemu. Najvažnija je momčad, ja pobjeđujem i gubim zajedno sa suigračima. Kritike mi ne smetaju, razmišljam o njima par sati, a onda slušam glazbu, plešem i zaboravim na sve. Moj cilj je osvojiti Svjetsko prvenstvo u Rusiji." rekao je Pogba za TF1.

Pogba je komentirao i svoju odluku o povratku u Manchester United: "Povratak u Manchester United je novo poglavlje u mojoj karijeri. Novi igrači, novi trener, to je veliki izazov. Stvara li mi moja visoka cijena pritisak? Ne, ja ne osjećam nikakav pritisak. Mourinho je sjajan trener i to je dobro za mene. Mogu puno toga naučiti od njega. Ibrahimović mi je poput starijeg brata. On ima pobjednički mentalitet, sjajan je igrač. On je vrlo važan za Manchester United, s njim možemo ostvariti naše ciljeve."