Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer izjavio je kako taj klub još nije dobio nikakvu ponudu za otkup ugovora francuskog reprezentativca Paula Pogbe, te da ga nema ni potrebu prodavati ovog ljeta po svaku cijenu.


Real Madrid se dugo spominjao kao sljedeća Pogbina destinacija, ali službene ponude još nema, a i glasina o tom transferu je sve manje, pa se čini kako od njega neće biti ništa.

"Koliko ja znam, nismo dobili nikakve ponude za naše igrače. Mi smo Manchester United, ne moramo prodavati igrače i ne moramo ih preplaćivati kod kupovine. Morate dovoditi prave igrače po pravoj cijeni i ako pogledate našu momčad vidjet ćete da imamo jako puno dobrih igrača.

To je svojevrsna kampanja protiv Paula, koji je veliki, veliki profesionalac i nikad nije stvarao nikakve probleme. On ima srce od zlata. Jučer su novinari šetnju Jesseya Lingarda i Paula Pogbe prikazali kao svađu. Znam da ste vi ovdje kako bi prodavali priče, ali svi naši igrači su profesionalci.

Paul se nikada nije sam izostavio iz momčadi, uvijek daje svoj maksimum i ne mogu reći ništa osim toga da menadžeri uvijek nešto pričaju. Ja ne mogu trošiti vrijeme pričajući o tome što menadžeri govore. On ima još par godina ugovora s nama i do sada je bio fantastičan." rekao je Solskjaer.