Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjær je naglasio kako ima sjajan odnos s francuskim reprezentativcem Paulom Pogbom, koji je u posljednje vrijeme u odličnoj formi, te kako s njim nije imao problema niti u vrijeme kad je bio izvan forme i uglavnom izvan momčadi.

Pogba je sjajnim golom u srijedu osigurao Manchester Unitedu pobjedu protiv Fulhama, nakon što je to isto napravio i protiv Burnleya u prethodnoj utakmici, potvrdivši time kako je u vrlo dobroj formi, za razliku od prethodnog dijela sezone.

Budućnost Francuza u Unitedu je došla pod znak pitanja prošlog mjeseca kad je njegov menadžer Mino Raiola rekao kako bi on trebao napustiti taj klub u siječnju, no Solskjær ga je nastavio redovno uvrštavati u momčad, što mu se i isplatilo.

"Moj posao je biti otvoren i iskren u odnosu prema njemu. Ja s njim nikad nisam imao problema. Razgovaram s Paulom otvoreno i direktno. Neću svima javno reći što sam mu savjetovao, ali mogu reći da sam uvijek imao dobar odnos s njim. On dolazi iz sjajne obitelji, vrlo je osjetljiv momad i zna što mu želim reći kad razgovaramo.

On je također otvoren i iskren prema meni. A ono što ljudi ne vide jeste to koliki doprinos Paul daje iz pozadine čak i kad ne igra. Ponekad on čak ima ulogu prevoditelja između mene i nekih drugih igrača. On uvijek poštuje moje odluke i uvijek smo imali vrlo dobar odnos." rekao je Solskjær.

Solskjær kaže kako su Pogba, Bruno Fernandes i Edinson Cavani igrači koji imaju potreban pobjednički mentalitet, kakav traži od svih svojih igrača.

To je dio mog razmišljanja kad dovodimo igrače. Ne možete samo dovoditi velike talente, morate napraviti i test karaktera ili istražiti što je više moguće kako biste doveli igrače pravog tipa, jer uvijek ima i onih igrača koji razmišljaju ako nisu u momčadi: 'Ima utakmica i sljedećeg tjedna, a ja ću svakako dobiti svoju plaću'."

Donny van de Beek je jedno od Solskjærovih prošloljetnih pojačanja, ali njegova minutaža je za sada bila vrlo limitirana. Norvežanin je potvrdio kako će Nizozemac biti u momčadi za večerašnji dvoboj FA kupa protiv Liverpoola na Old Traffordu: "Ne mogu reći da je Donny sretan, naravno da on želi igrati više. Kad imamo igrače koji igraju jako dobro na njegovoj poziciji, nećemo ih maknuti na klupu samo kako bismo njemu dali minutažu. On mora biti odlučujući faktor u ovoj igri. On je potiho samopouzdan igrač koji duboko u sebi zna koliko je dobar."