Menadžer Tottenhama Jose Mourinho je odbacio špekulacije oko svoje budućnosti u tom klubu, te kaže kako će on sigurno donijeti uspjehe tom klubu i kako će ga po tome pamtiti.


Nedjeljnim porazom od West Hama Tottenham je pao na deveto mjesto premierligaške ljestvice i sve je dalje od mjesta koja vode u europska natjecanja sljedeće sezone, ali Portugalac je uvjeren kako će se situacija vrlo brzo promijeniti.

"Vjerujem da ćemo ponovno početi pobjeđivati i da ću ostati upisan u povijest Tottenhama iz dobrih, a ne iz loših razloga." rekao je Mourinho na konferenciji za novinare pred večerašnji dvoboj protiv Wolfsbergera u Europa ligi.

Mourinho je trenutno u nizu najlošijih rezultata u svojoj karijeri, ali smatra kako su špekulacije oko njegove budućnosti rezultat uspjeha iz prošlosti.

"Želio bih znati koji je to trener uvijek imao 'vedro nebo' i nikad 'oblačno ili pomalo mračno'. Možda neki trener koji uvijek vodi klub koji je dominantan u svojoj ligi. To pokazuje koliko je lijepa moja karijera bila. Ja želim donijeti sreću svima u klubu i oko njega - predsjedniku, igračima, navijačima, svima koji su povezani s klubom. Osjećam se kao jedan od njih i želim im donijeti sreću." dodao je Mourinho.