Četrdesetdvogodišnji bivši nogometaš Chelsea Frank Lampard proveo je na klupi tog kluba osamnaest mjeseci prije nego što je u siječnju dobio otkaz nakon niza od pet poraza u osam premierligaških utakmica. Iako je još uvijek bez posla, tvrdi kako je u protekla dva mjeseca dobio nekoliko 'laskavih' ponuda za povratak na trenersku klupu, ali sve ih je odbio jer čeka pravu priliku.


Lamparda se u međuvremenu povezivalo s nizom uloga, uključujući i onu izbornika mlade engleske reprezentacije, a spominjali su se i Crystal Palace i Celtic, ali on nije želio otkrivati detalje ponuda koje je dobivao.

"Imao sam neke ponude u posljednjih šest tjedana, dva mjeseca, koje su bile laskave, ali nijedna nije bila ona prava stvar. Nitko ne želi izgubiti svoj posao i napustiti igru koju voli, ali u isto vrijeme... kad započnete ovu karijeru, svjesni ste da će se takve stvari događati, bez obzira na to koliko vi za sebe mislite da ste dobri ili u kakvim okolnostima radite." rekao je Lampard.

Lampardova supruga Christine je proteklog mjeseca rodila njihovo četvrto dijete, pa je odmor od trenerskog posla za Lamparda stigao u pravo vrijeme.

"Sigurno je bio pravi trenutak za mene da uzmem mali odmak od posla, jer sam dvije i pol godine bio u punom pogonu i s obzirom na obiteljsku situaciju. Prilike koje sam imao u međuvremenu nisu bile baš prave, ali razmišljam o povratku trenerskom poslu, u pravo vrijeme, na pravom mjestu." dodao je Lampard.