EuroNogomet, nogometni magazin

Stan Kroenke nema namjeru prodati Arsenal

Većinski vlasnik Arsenala Stan Kroenke ne planira prodati taj klub, unatoč velikom nezadovoljstvu koje je zavladalo među navijačima tog kluba nakon priključenja već propalom projektu europske superlige.


"Dovedeni smo u vrlo neugodnu poziciju od strane snaga izvan kluba. Imamo iste planove za ljeto kakve smo imali i prije nekoliko tjedana i ja sam još uvijek uzbuđen zbog njih. Ja se možda susrećem s nepovjerenjem i skepticizmom, ali nadam se kako ću s vremenom uspjeti uspostaviti neku vrstu odnosa s našim navijačkim grupama i pokazati im kako smo sposobni povesti klub naprijed." rekao je Josh Kroenke, direktor Arsenala i sin većinskog vlasnika kluba, koji je 2018. godine preuzeo punu kontrolu nad klubom.

Odluka o priključenju superligi je bila donesena kao zalog za sigurnost kluba u budućnosti, kaže Kroenke: "Prvo pitanje koje smo si postavili bilo je: što je gore, superliga ili superliga bez Arsenala? Odlučili smo da je superliga bez Arsenala najgora opcija."

"Iz perspektive engleskog navijača - oni žele vidjeti više velikih utakmica. Ali kao što je jedan navijač Chelsea napisao na transparentu koji sam vidio prije par dana, i dalje žele 'hladne večeri u Stokeu'. Stoga je odgovor na pitanje što navijači žele puno kompleksniji i potrebno je puno više vremena za doći do njega." zaključio je Kroenke.

Facebook

Twitter

Instagram

.: EuroNogomet, nogometni portal. .:. Online od 28. listopada 2005. .:. Izrada i održavanje DG Informatika d.o.o. .:. Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez dozvole :.

Login ili Registracija

LOGIN