Engleski premierligaš Wolverhampton je potvrdio kako će njihov menadžer Nuno Espirito Santo napustiti taj klub nakon četiri sezone provedene na klupi poslije posljednje utakmice ovosezonske Premier lige protiv Manchester Uniteda u nedjelju.


Portugalac je u rujnu 2020. godine potpisao novi trogodišnji ugovor, ali dvije strane su ipak odlučile međusobno postići dogovor o raskidu suradnje. Nuno odlazi s klupe Wolvesa nakon četiri godine, u kojima je klub vratio u Premier ligu i odveo u četvrtfinale Europa lige 2020. godine.

"Od prvog dana kad sam došao u Compton naša ambicija je bila napraviti pozitivne promjene i povući ovaj nogometni klub naprijed i ponosan sam što mogu reći da smo to radili svakog dana. Ostvarili smo naše ciljeve, radili smo to sa strašću i radili smo to zajedno.

Prije svega se želim zahvaliti navijačima, koji su odigrali jako važnu ulogu u našim nastojanjima da dostignemo nove visine za Wolvese, ljude i grad, koji su nas prihvatili i učinili da se osjećamo kao doma. Ja se, naravno, želim zahvaliti i svom osoblju u Wolvesima na njihovoj podršci i potpunoj posvećenosti svakog dana.

Najvažnije, želim se zahvaliti i svakom igraču s kojim sam radio otkako smo krenuli s poslom. Nedjelja će biti emocionalan dan, ali sretan sam zbog toga što će navijači biti na stadionu i što s njima mogu podijeliti još jedan poseban trenutak.
" poručio je Nuno.